Cum reusim?

Metode

De-a lungul multor ani de experiență in recrutare, am dezvoltat un set de instructiuni predefinite care sunt luate în considerare pentru fiecare căutare de personal.
Mai mult, adaptăm fiecare căutare în funcție de poziția și obiectivele companiei și o efectuam în confidențialitate cu un accent puternic pe calitate.

Durata căutării

Durata unei căutări depinde de o serie de factori diferiți. O căutare poate dura de la șase până la zece săptămâni, fără a include anunțul pe care solicitanții trebuie să-l dea companiei unde lucreaza înainte de a se alătura noii firme. Durata obișnuită în România este între 1 și 3 luni, deși acest lucru este adesea negociabil.

Taxe

Costul unei căutări în România depinde de gradul de dificultate al recrutării respective. Propunem întotdeauna o taxă fixă, independentă de salariul planificat pentru această poziție. Pentru a se potrivi cu bugetele mai mici, suntem de asemenea capabili să oferim servicii mai limitate care necesită mai multă implicare din partea clienților noștri.

Garanție

Garantăm înlocuirea, fără costuri suplimentare, a persoanelor care nu îndeplinesc așteptările clientului în primele 6 până la 12 luni, în funcție de poziția în cauză.

Salarii

Datorită experienței noastre extinse în domeniul recrutarii, avem o cunoaștere remarcabilă a structurii sistemului de salarizare din România. Vă putem furniza, la cerere, statistici salariale și sisteme de remunerare pentru domeniul dvs. de activitate.

Candidati dinamici pentru companii dinamice.

Adresa

Gara Herastrau 4C
Skanska Green Court, B
3rd floor, Bucharest

 

Contact

contact@hr-staffing.ro
0754 022 450

 

Copyright  2019 @ HR Staffing Romania